Bøger

Artikler

Forfattersakab

Klik i venstre side og se bøger og artikler som jeg har været med til at skrive.”Livshistoriefortællinger - nøglen til livet” - en inspirations- og praksisbog

Bogen er en inspirations- og praksisbog på i alt 182 sider med 13 kapitler, der alle er korte og konkrete. Målgruppen er både medarbejdere og brugere, der anvender livshistoriefortællinger, eller som gerne vil i gang med at få erfaringer med brug heraf. Medarbejderne kan benytte tilgangen som en målrettet metode i deres arbejde med social rehabilitering, og brugerne som en del af deres recoveryproces.

De første tre kapitler beskriver samlet set livshistoriefortællinger som en faglig metode, spilleregler og etik, og hvordan livshistoriefortællinger kan udvikle menneskers bevidsthed. Det sidste kapitel i bogen handler om ”inspiration og øvelser til fortællinger”, som især er relevant for de, som ønsker at komme igang.

De øvrige ni kapitler er skrevet af medarbejdere, der igennem mange år har anvendt livshistoriefortællinger i flere forskellige sammenhænge, hvor mennesker har brug for professionel hjælp til at komme videre i deres liv enten på grund af en sindslidelse, misbrug, udviklingshæmning, m.m. Kapitlerne beskriver praksis og giver anvisning på, hvordan metoden kan bruges, så man kan fornemme, både hvad den enkelte har fået ud af processen, hvad der udvikler medarbejderen, og i hvilke rammer samarbejdet er foregået. Herunder med konkrete eksempler på, hvordan livshistoriefortællinger anvendes som en del af arbejdet med egne recoveryprocesser.

Jonas Gustafson er redaktør af bogen.

Bogen kan nu købes til en særpris på 199 kr. Du skal udfylde en kupon, som du kan indsende. Så får du bogen samt et indbetalingskort tilsendt. Klik her for at hente kupon til bestilling af bogen.

Hvis du ønsker, kan du først læse anmeldelser af bogen: Klik her for at se anmeldeser af bogen.


Jonas Gustafsson


Anemonevej 15
3500 Værløse

Mobil 23 28 74 44