Orion i Hillerød

Bostøtte Rudersdal Kommune

Halsnæs kommune

Socialpsykiatri Odsherred

Psykiatrigruppen i Vejle Kommune

Birkevangen

Odense kommune

Halsnæs kommune

"Vi har samarbejdet med Jonas om rigtig mange ting. Jonas har en meget stor kapacitet som såvel supervisor, underviser, teambuilder, personaletræner, konsulent - og hvad man ellers kan kalde det, men i tilfældig rækkefølge kan vi nævne flg.:

Afinstitutionalisering af medarbejdere, teambuilding og samarbejde, det sociale arbejde, enkeltsager, hvad gør det ved os ?, udvikling af metoder: Livshistorien og Liv i Fokus, stemmehøring. dilemmaer, motivationsarbejde, værdier, brugerinvolvering, forventninger, parallelprocesser, ambivalens, angst, positive/ negative energier, personlig udvikling, reflekterende team/ outside witness-team, sygdomsundervisning - og sidst men ikke mindst har vi haft vores brugere med igennem de sidste år og arbejdet med bl.a. åbne samtaler.

Samarbejdet med Jonas har for støtteteamet - både ledere og medarbejdere - betydet meget: Først og fremmest faglig og personlig udvikling, sammenhold og godt arbdejsklima, forebyggelse af udbrændthed, fornyelse og kvalitet i arbejdet samt ny energi og mod til at bryde grænser.

Selvom samarbejdet med Jonas har en del år på bagen, får vi stadig meget ud af det. Jonas har altid et eller andet relevant og nyt med i tasken som han så kan supplere vores udgangspunkt med - og vi ser frem til et fortsat samarbejde med ham i en eller anden form."

Janne Westerdahl, Socialpsykiatriske Støtteteam i Halsnæs Kommune.

Jeg har været supervisor i socialpsykiatrien i Halsnæs Kommune siden 1998, og er stadig supervisor i 2013.


Jonas Gustafsson


Anemonevej 15
3500 Værløse

Mobil 23 28 74 44